Afdruk

Bedrijfsnaam: Imperium Exito Limited
Registratienummer: 3234386

Adres
50 Stanley Street,
Suite C, Level 7, World Trust Tower,
Central, 999077,
Hongkong

Contact
Mail: support@windmillwardrobe.reamaze.com
Telefoon: +52993 105 1618

EU-geschillenbeslechting
De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat je hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Wij zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Aansprakelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met § 7 (1) TMG (Duitse Telemediawet) en algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. 2 / 4 Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Zodra we kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht
De door de sitebeheerders op deze pagina's gecreëerde inhoud en werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist.

Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel gebruik.
Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden wordt als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks een inbreuk op het auteursrecht constateren, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen.
Als wij kennis nemen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.